Spring naar de content

Wat heeft u nodig als de baby komt?

Om uw baby fatsoenlijk te kunnen verzorgen heeft u heel wat spulletjes nodig. Waar dient u te beginnen? Wat voor spullen zijn handig om te hebben en welke artikelen zijn broodnodig? Wellicht dat enkele tips u kunnen helpen verzekeren van het vroegtijdig aanschaffen van alle onmisbare babyspullen. Wees er tijdig bij en voorkom stress op het laatste moment. Een groot voordeel wat hierbij komt kijken is dat de meeste producten die u nodig heeft gewoon online verkregen kunnen worden. 

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Goede voorbereiding is het halve werk

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

De voorbereiding, het samenstellen van een complete lijst vraagt behoorlijk wat tijd. Start om deze reden tijdig met dit proces. Dit bespaart u een hoop stress en geeft u de rust en ruimte om alles te verzamelen waardoor het een onderdeel van de voorpret mag worden. Een maand voordat u uitgerekend bent zou een mooi streven zijn aangezien u liever niet als hoogzwangere vrouw te veel risico wilt lopen omdat u niet zeker weet wanneer de daadwerkelijke bevalling plaats zal vinden. 

Geld besparen?

Wilt u geld besparen of zo weinig mogelijk geld besteden aan de baby? Probeer een marktplaats, kringloopwinkels of rommelmarkten uit en vindt uw artikel voor een koopje.  Veel babyspullen worden namelijk als nieuw gekocht en maar kort gebruikt. Hierdoor kunt u babyspullen vaak in goede staat voor een aantrekkelijke prijs tweedehands kopen.

Wat u ook kunt doen is in uw omgeving rondvragen of mensen nog spullen over hebben of willen leven aan u. Als u daarnaast de luxe babyproducten links laat liggen, kan het u veel geld besparen. Het enige nadeel hiervan is dat het flink wat tijd kan kosten. Indien u alles nieuw koopt kunt u binnen een paar muisklikken voorbereid zijn op alles. 

Geen budget?

Indien geld geen issue voor uw familie vormt en streeft u naar het beste voor uw toekomstig kind? Maak het dan zo gek als u zelf wilt. Wilt u een fancy hypermoderne kinderwagen dan betaald u al gauw duizend euro. Bent u op zoek naar een geschikt interieur voor de kamer van de baby dan kost dit u al gauw veertienhonderd euro. Nog van plan een autostoel aan te schaffen? Reken dan maar rond de vijfhonderd euro voor een dergelijk product. Een interactieve babyfoon kost al zo rond de tweehonderd euro. Tel al deze kosten bij elkaar op en u zit al gauw op een tienduizend euro aan spullen.

Noodzakelijke voorbereidingen

Enkele zaken die u niet moet vergeten is bijvoorbeeld een mooie en functionele luiertas kopen, de juiste verzorgingsproducten zoals vitamine D & K, zoogcompressen, genoeg babykleding, luiers + de nodige zalfjes, autostoel, kinderwagen, voedings bh. Als moeder verandert uw lichaam ook dus vergeet uzelf niet de nodige aandacht en verzorging te geven. Een Freya bh is er voor u in vele soorten en maten en bieden uw lichaam en de baby de beste ervaring. 

Van alles voor de babykamer tot luiers, van kleding voor u en uw baby tot handige zalfjes. Wees volledig voorbereid op de komst van uw kindje met behulp van deze tips.