Spring naar de content
bron: pexels

Internet nodig? Zo kun je de ene met de andere provider vergelijken

Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van het laatste nieuws van HP/De Tijd? Dan is het belangrijk om een goede verbinding te hebben op je computer en op je telefoon. Zo kun je overal de laatste pushmeldingen ontvangen en voordelig de meest recente artikelen lezen. 

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Voordat je overal goed bereikbaar bent, is het belangrijk om uit te maken welke provider de voordeligste bundel aanbiedt. Zowel vast als mobiel internet, zodat je zowel thuis als onderweg HP/De Tijd bij je hebt. Wil je de ene provider vergelijken met de andere? Lees deze blog om te achterhalen hoe je dat doet.

De ene internetprovider met de andere provider vergelijken

Om meteen op de hoogte te zijn van de nieuwste artikelen, is een goede internetverbinding belangrijk. Het internet wordt verstrekt via het abonnement dat je hebt afgesloten en iedere maand kun je een maximale hoeveelheid internet verbruiken. Ga je daaroverheen, dan zal de internetverbinding minder snel worden of kom je over je abonnementskosten heen. Om dat te voorkomen, kun je van tevoren diverse internetproviders vergelijken. Daarmee bepaal je welk abonnement het best bij je past en waarmee je het goedkoopst uit bent. Dit hangt overigens ook af van de regio waar je woont en natuurlijk hoeveel internetsites en applicaties je naast HP/De Tijd bezoekt en gebruikt.

Abboneer op een lidmaadschap

HP/De Tijd heeft een gratis app

Ontvang dagelijks actuele achtergrond, opinie en inspiratie op het nieuws op uw smartphone of tablet. Lees de actuele columns van onze website, blader door de laatst verschenen nummers en krijg exclusief toegang tot eerdere edities.

Download de app

Een televisieabonnement afsluiten?

Naast het vergelijken van internetproviders, kun je ook de ene televisieprovider met de andere provider vergelijken. Want tegenwoordig wordt bijna niet meer via de kabel tv gekeken, maar sluit men een abonnement af voor het kijken van tv. Daarbij kun je inschakelen op de reguliere zenders, maar je kunt ook een aanvullend abonnement afsluiten met extra sport- of filmzenders. Op die manier kun je het tv-abonnement aanpassen naar jouw behoeften. Bovendien geven veel providers de mogelijkheid om tv-programma’s op te nemen en op een later moment terug te kijken. Je bent dan niet meer afhankelijk van het moment waarop jouw lievelingsprogramma wordt uitgezonden, want jij bepaalt wanneer je die kijkt. Bepaal welke zenders jij niet wilt missen en welk tv-abonnement het beste bij je past, door de diverse providers met elkaar te vergelijken.