Spring naar de content
bron: pexels

Op deze manier bouw je jouw droomteam in FIFA

Ben je een groot fan van het spel FIFA? En ben je daarom ook maar al te graag te vinden achter je laptop, computer of game console voor een spannend spel?

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

In dat geval heb je vast en zeker de nieuwste release van het spel bij jou op de kamer liggen. Niets is er zo fijn dan het oefenen van je skills en het team van je dromen te bouwen. Maar hoe ga je nu precies het beste aan de slag met dit laatste? We helpen je in dit blog graag op weg met een paar erg handige tips. Laat het bouwen van het team van je dromen dus maar snel beginnen.

Oefenen, oefenen en nog eens oefenen door lekker veel te gamen

Een van de beste dingen waar je mee aan de slag kunt gaan, is simpelweg het spel beter onder de knie te krijgen. Alleen op deze manier kun je acties op het veld sneller uitvoeren en ben je je tegenstander net even wat beter af. En dat maakt het gamen natuurlijk alleen nog maar leuker. Heb je daarom al een keer goed gekeken naar de inrichting van je game werkplek? Misschien kun je beter gebruik maken van een speciaal toetsenbord of de muis is op dit moment hoog nodig toe aan vervanging.

Abboneer op een lidmaadschap

Flinke korting op een digitaal jaarabonnement

Sluit nu voordelig een abonnement af en maak kennis met de journalistieke kracht van HP/De Tijd. (Op elk moment opzegbaar.)

Word abonnee

Heb je eens een keer nagedacht over het kopen van verschillende gave upgrades?

Maar er bestaan ook verschillende andere gave upgrades voor het spel waar je in kunt investeren. Je kunt daarbij denken aan FC24 coins. Door te investeren in deze coins, kun je bijvoorbeeld makkelijker transfers voltooien in het spel of leuke extra kits kopen. Hierdoor maak je vast en zeker meteen indruk op je tegenstander, of dat nu onbekenden of je beste vrienden zijn.

Deel jouw skills en ervaring met andere fanatieke vrienden

Het gamen met vrienden is natuurlijk het leukste dat er is. Het is het perfecte moment om even bij te kletsen, maar je kunt ook even lekker ontspannen na een drukke werkdag. Vorm je met een vriend een team of speel je in een multiplayer omgeving tegen elkaar? Dan is dat het beste moment om je skills en ervaringen met elkaar te delen. Wie weet steek je nog een hoop op en til je jouw game skills meteen naar een hoger niveau. Geef je jouw FIFA spel op korte termijn al een keer een upgrade?