Spring naar de content

De geneugten des levens

Rob is in Thailand geweest, en ook Arthur weet mee te praten over de pleziertjes van Bangkok oftewel Krung Thep. De Foute Jongens hebben er heel wat meegemaakt.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door De Foute Jongens

Rob: Zo, mijnheer Van Amerongen, dat was dan weer Thailand. Ik verbleef er andermaal ruim twee weken, dat wil zeggen: vijf dagen in Bangkok, vijf dagen op het paradijselijke eiland Koh Samet en toen opnieuw vijf dagen in Bangkok.

Laat ik eerst het volgende benadrukken: alles wat nu in uw verderfelijke hoofd opkomt heb ik er níet gedaan. De dames zijn er weliswaar niet te versmaden, de ontelbare omgebouwde dames waarschijnlijk evenmin. (Al blijf ik moeite houden met de iets te geprononceerde kaaklijn van deze ‘katoeys’, alsmede met het feit dat zij zich tweemaal per dag dienen te knippen en te scheren, en niet te vergeten met hun meestentijds tot mislukken gedoemde pogingen om hun Ivan Rebroff-stemmen te vervangen door Kate Bush-gepiep.) Maar ik ben inmiddels hoogbejaard, collega. Ik ken mijn plek. Van de geneugten des levens voegde ik in Thailand om die reden hoofdzakelijk het culinaire aspect aan mijn bestaan toe. Gelukkig heeft het land ook wat dat betreft meer dan genoeg te bieden.

Paywall

Wilt u dit artikel lezen? Word abonnee, vanaf slechts 5 euro per maand.

Lees onbeperkt premium artikelen met een digitaal abonnement.

Kies een lidmaatschap