Spring naar de content

Waterzande lanceert gloednieuw appartementsgebouw

Op zaterdag 18 mei gaat in Waterzande, een nieuw dorp aan de Zeeuwse kust, de verkoop van een volledig nieuw appartementsgebouw van start. Concreet gaat het om 22 appartementen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

De verkoop van de vier huidige appartementsblokken ging al voor de wind. “De appartementen zijn bijna allemaal verkocht”, vertelt Wim van den Abbeele, CEO van Waterzande. Hoog tijd dus voor de lancering van een nieuw gebouw.

Woningen met een subliem uitzicht

In de polders van Zeeuws-Vlaanderen ontwikkelt de Belgische projectontwikkelaar Zabra nieuw dijkdorp Waterzande. Waterzande biedt verschillende woontypes, maar daarnaast is ook plaats voor horeca, winkels en een jachthaven. Tot op vandaag waren appartementen verdeeld over 4 appartementsgebouwen te koop. Daarnaast is er ook een ruim aanbod aan villa’s en woningen. Met de komst van het nieuwe appartementsgebouw komen daar 22 appartementen bij. “De units zullen eveneens een prachtig zicht hebben op de Westerschelde én bovendien ook op de jachthaven”, licht Wim toe. “Het belooft dus een aantrekkelijke verblijfplaats te worden.”

Abboneer op een lidmaadschap

Flinke korting op een digitaal jaarabonnement

Sluit nu voordelig een abonnement af en maak kennis met de journalistieke kracht van HP/De Tijd. (Op elk moment opzegbaar.)

Word abonnee

Dorp van en voor de toekomst

Waterzande wordt gebouwd waar vroeger het veer tussen Zeeuws-Vlaanderen en Zuid-Beveland lag. Het wordt een duurzaam dorp dat fossiele brandstof vrij is, en volledig klaar voor de toekomst. “We blijven dicht bij de natuur en werken met duurzame bouwtechnieken zoals CLT (cross-laminated timber). Dat is voor ons een grote prioriteit”, gaat Wim verder. “Bovendien zal de polder ingezet worden voor recreatieve en kleinschalige agrarische activiteiten. Zo stimuleren we een duurzame woon- en leefomgeving.”

Ervaar het leven in Waterzande

Ben je ook nieuwsgierig naar de troeven van Waterzande? Op zaterdag 18 mei lanceert Zabra de verkoop van het gloednieuwe appartementsgebouw met een feestelijke opendeurdag. Neem een kijkje in de plannen, geniet van een hapje en een drankje, maak een wandeling op de prachtige polder en ontdek meer over duurzaam leven in Waterzande. Meer informatie en inschrijven kan via waterzande.com.