De tosti-envelop
Elke woensdag op deze site: een filmpje van onze culinair recensent Ronald Hoeben. Deze week test hij de ToastaBags, een envelop om tosti’s in te maken. Verslaat deze noviteit de ouderwetse manier van tosti’s bakken? Hoeben neemt de proef op de som, natuurlijk met zijn klassiek Italiaanse tosti-apparaat.
<embed width=”390″ height=”361″ quality=”high” bgcolor=”#000000″ name=”main” id=”main” allowfullscreen=”true” allowscriptaccess=”always” src=”http://www.foodtube.nl/player/vPlayer.swf?f=http://www.foodtube.nl/player/vConfig.php?vkey=8261f10d052e6e2c1123″ type=”application/x-shockwave-flash” />
Voor de vervaardiging van tosti’s – waarvan Nederlanders grootverbruikers zijn – is al heel wat apparatuur in de handel. In onze keuken zijn, naast de geduchte pantosti, hebben we systemen: een dubbele contactgrill waarvan de temperatuur instelbaar is, en een klassiek tosti-apparaat van Milan Toast. Voor machinerie van dat laatste type, een verticaal rooster met gloeidraden, is een hulpmiddeltje in de handel gekomen: de Toastabag. Een slaapzak voor tosti’s die als een ‘oven in een rooster’ fungeert, verbranding sterk reduceert en een betere smelting van de kaas garandeert zonder fall-out in de rooster