Spring naar de content
bron: anp

Oorlog: terfs en transfobische potten tegen toxische vrouwen met een piemel!

De fatsoenlijke burger is klaar met de terreur van toxische transgenders, schrijft Arthur van Amerongen. “Ik zou wel eens actuele statistieken willen zien over het aantal transgenders in Nederland. Om hoeveel personen gaat het eigenlijk en willen die wel als een soort circuspoedels tentoongesteld worden door SBS?”

Het allergeestigste bericht van de afgelopen week kwam van de BBC alias Auntie Beeb: dames met een lul en testikels zijn een haatcampagne begonnen tegen lesbiënnes die niet  – noch in het vagijn, noch in het poepertje – door hun geneukt willen worden. 

Nou weten mijn trouwe lezers dat ik al mijn hele leven (ik word op 4 november 62, zou je niet zeggen toch, dankuwel) strijd voor de seksuele rechten van alles wat afwijkt van Adam & Eva, dus alles wat afwijkt van roomblanke binaire cisgenderhetero’s die het zelfs niet op zondagmorgen op zijn Grieks doen. 

Bij de ChristenUnie, de SGP, Denk en Nida roepen ze dan: ja maar, als God had gewild dat iedereen homofiel was, dan had hij in plaats van Adam en Eva wel Adam en Evert in het paradijs geparkeerd. Nou, mannenbroeders: zo zijn wij niet getrouwd. Bovendien weet ik dondersgoed dat jullie de kerkkatjes en de moskeekatertjes in het donker knijpen, dus zwijg liever. 

Abboneer op een lidmaadschap

Flinke korting op een digitaal jaarabonnement

Sluit nu voordelig een abonnement af en maak kennis met de journalistieke kracht van HP/De Tijd. (Op elk moment opzegbaar.)

Kies een abonnement

Daarom vind ik fora als Xhamster en Pornhub zo belangrijk. Die zijn namelijk superinclusief en discrimineren nooit. U moet maar eens op uw gemak door de talloze categorieën scrollen en als u dat niet durft omdat de kinderen mee koekeloeren, zet u voor kroost maar de educatieve klassieker Freaks uit 1932 op. Deze aangrijpende film draait rond een groep misvormde en gehandicapte mensen in een rondreizend circus en is controversieel omdat de rollen werden gespeeld door echte gehandicapten. 

Bij Pornhub en Xhamster gaan ze net een stapje verder, want op die schitterende gratis websites woont alles wat adem heeft elkaar op alle mogelijke manieren uit, zonder onderscheid van ras en geslacht

Bij Pornhub en Xhamster gaan ze net een stapje verder, want op die schitterende gratis websites woont alles wat adem heeft elkaar op alle mogelijke manieren uit, zonder onderscheid van ras en geslacht. Ik moet nu meteen denken aan dat ontroerende gedicht van de Ierse dichteres Cecil Frances Alexander: 

“All Things Bright and Beautiful, All Creatures Great and Small, All Things Wise and Wonderful, The Lord God Made Them All.” 

Er is zelfs een categorie met Siamese tweelingen bij Pornhub, zij het enkel voor Premium-leden. 

Toen ik dat bericht van de BBC las, heb ik een kwartier zitten schuddebuiken van het lachen. Het zit namelijk vol met schitterende oneliners.  

Een greep uit de woke koekjestrommel: 

“They said they would strangle me with a belt if they were in a room with me and Hitler. That was so bizarrely violent, just because I won’t have sex with trans women.”

Jennie is a lesbian woman. She says she is only sexually attracted to women who are biologically female and have vaginas. She therefore only has sex and relationships with women who are biologically female. Jennie doesn’t think this should be controversial, but not everyone agrees. She has been described as transphobic, a genital fetishist, a pervert and a “terf” – a trans exclusionary radical feminist.

‘Terf’ is een acroniem dat staat voor trans-exclusionary radical feminist, (radicaal) feministen die transvrouwen niet beschouwen als vrouwen. Deze terfs willen niet dat transvrouwen dezelfde vrouwenrechten krijgen als cis-vrouwen. De feministen die terfs worden genoemd beschouwen dat over het algemeen zelf als een scheldwoord. Sinds begin jaren 1970 woedt er binnen het radicaal feminisme een strijd over de toelaatbaarheid van transseksualiteit. Radicaal feministen als Andrea Dworkin en Catharine MacKinnon accepteerden transvrouwen binnen de emancipatiestrijd. Anderen – als Germaine Greer, Sheila Jeffreys en Julie Bindel – zijn van mening dat transvrouwen in wezen nog van het mannelijk geslacht zijn. Zij willen transvrouwen geweerd zien van bijvoorbeeld vrouwenfestivals en damestoiletten.

Nog twee geestige quotes uit het BBC-verhaal: 

“Several people got in touch with me to say there was a ‘huge problem’ for lesbians, who were being pressured to ‘accept the idea that a penis can be a female sex organ’.”

“I can hear their male vocal cords. I can see their male jawline. I know, under their clothes, there is male genitalia. These are physical realities, that, as a woman who likes women, you can’t just ignore.”

Ik zou wel eens actuele statistieken willen zien over het aantal transgenders in Nederland. Om hoeveel personen gaat het eigenlijk en willen die wel als een soort circuspoedels tentoongesteld worden door SBS?  

Ik roep al jaren dat de wal het schip gaat keren, maar nu lijkt het zo ver: de fatsoenlijke burger is klaar met de terreur van toxische transgenders. Als je de media moet geloven, staat half Nederland op het punt een geslachtsoperatie te ondergaan maar hoeveel transgenders kent u in uw omgeving? 

Ik kwam begin jaren tachtig vaak in het legendarische café Confianza aan het Kadijksplein in Amsterdam en daar wemelde het van de paradijsvogels. Zo was er een boom van een kerel die bij de Hoogovens werkte en ik mocht graag een biertje met Jan drinken. Op een dag kwam hij als een niet bijzonder knappe vrouw wijdbeens Confianza binnen struinen en bulderde: vanaf nu ben ik Ans. Prima, Ans, zei ik, gaf haar een schouderklopje en zei tegen barkeeper Herman: geef die pik een biertje van me, schat. Iedereen in die kroeg vond de de transformatie van Jan naar Ans vanzelfsprekend en in heel Amsterdam deed niemand raar over bouwdozen, zoals ze in Confianza werden genoemd. 

De afgelopen week was er natuurlijk al dat gedonder met het handjevol transgenders dat de show van David Chappelle wil cancellen. Kijk naar deze twiet en huiver want met die big fat mama wil niemand ruzie! 

Ik kijk elke ochtend eventjes naar de twietjes van Andy. Die is gay and Aziaat maar niet woke. Van de week had hij weer een prachtexemplaar van een toxische vrouw met een pielemuis opgedoken. 

Bij Antifa wemelt het van de spuuglelijke transgenders die er uitzien of ze vier jaar lang aan een stuk door meth, crack en flakka hebben gerookt, al dan niet tijdens hun werk bij de pisbak. We kijken even naar de beelden. 

We hadden natuurlijk al het incident van die vrouw die die meisjes in de Wi Spa in Los Angeles’ Koreatown de stuipen op het lijf joeg met haar piemel, hetgeen leidde tot flinke rellen tussen de Antifa’s en Proud Boys. 

Ik zou wel eens actuele statistieken willen zien over het aantal transgenders in Nederland. Om hoeveel personen gaat het eigenlijk en willen die wel als een soort circuspoedels tentoongesteld worden door SBS?  

Het merkwaardige is dat het niemand echt iets interesseert maar dat de media en de overheid die gendergekte op een zeer agressieve manier in de maag van de simpele burgerman splitsen. De overheid weet natuurlijk dondersgoed dat het Nederlandse volk toch alles pikt, of het nou de Green Deal van Frenske betreft, met verplichte warmtepomp, de benzine die naar 2 euro 50 gaat en een vliegverbod, of al het coronagedonder.   

Ik ben wederom dolblij dat ik in de superzonnige binaire Algarve woon. Ik wens u een fijn weekeind en sluit mijn preek af met Ricky Gervais en zijn hilarische deadnamen van Caitlyn Jenner.