Eigen druiven eerst: de wijnen van Wilders

Tijdens het lezen van het verhaal van de undercoveractie bij de PVV van Karen Geurtsen viel mij vooral de menukeuze op tijdens het personeelsuitje. Na een zeiltochtje op ons eigen IJsselmeer werd er getafeld in De Roef, een oer-Nederlands restaurant in Monnickendam. Tournedos – als PVV’er had ik overigens geëist dat dit als Hollandse biefstuk op de kaart zou hebben gestaan – werd vooraf gegaan door een flensje met roerbakgroenten. Beroepsgedeformeerd als ik ben, zag ik daar meteen ook de bijpassende wijnen bij.

<embed width=”410″ height=”324″ quality=”high” bgcolor=”#000000″ name=”main” id=”main” allowfullscreen=”true” allowscriptaccess=”always” src=”http://www.foodtube.nl/player/vPlayer.swf?f=http://www.foodtube.nl/player/vConfig.php?vkey=e5b854ffad5f70a516c8″ type=”application/x-shockwave-flash” />

Harold Hamersma