Spring naar de content

Mei Li Vos heeft medelijden met de Audi van Geert

Toen Geert Wilders nog “een gewone liberale jongen” was, en zichzelf kon verplaatsen zonder te zijn omringd door een leger van bodyguards, waren auto’s zijn hobby. Op een gegeven moment kocht Geert een Audi TT.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Redactie

“Snel mooi karretje, tweezitter als ik het me goed herinner uit de geschriften,” schrijft Tweede Kamerlid Vos (PvdA) op haar Hyves-blog. Maar die mooie Audi TT heeft weken zo niet maanden eenzaam en alleen in de Pleingarage gestaan. Wilders moest namelijk worden beveiligd.

“Best sneu, voor beide partijen. Want wat is er meer ontspannen dan even de zinnen te verzetten en over ‘s Heeren Wegen een fijn stukje te rijden, misschien even scheuren tussen de flitspalen door? Daar knapt een mens van op. Ga je van relativeren,” aldus Vos, die zich kennelijk zelf ook niet altijd even goed aan de snelheidsregels zou houden, als haar auto er toe in staat zou zijn. Die “ouwe Volvo Amazone” waar Vos in rijdt, gaat helaas niet harder dan 120. Ze gunt het Geert van harte, zo schrijft ze, om ooit nog eens zelf in zijn auto te rijden. En zijn eigen auto te wassen, volgens Vos nog zo’n geluksmoment.

Onderwerpen