Spring naar de content

Permanent woedend

Nieuwe trend om in het nieuws te blijven: wees woedend. Cornelis Heukeroth (beter bekend als Gordon) maakte ruzie met radio 538 (dat hem beschuldigde van cokegebruik), was pissig op Dries Roelvink, ziedend op BNN en woest op Gerard Joling.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

En dit zijn slechts incidenten van de laatste maanden.

Sinds het floppen van zijn RTL 4-show Waar Is Elvis?! (afgelopen week nog maar 180.000 kijkers) is de zanger en presentator - tegenwoordig tevens dichter - pas écht verbeten, zo merkte Wout van Erven.

De EénVandaag

-interviewer trof Gordon voor de interviewrubriek Aan de keukentafel.

"Gordon was het al snel zat," blogt hij. Een pr-dame drukte Van Erven op het hart toch vooral positief te blijven en Gordon een paar van zijn gedichten te laten voordragen. Van Erven: "Na drie gedichten keek hij nog even vriendelijk in de camera en stoof weg. In een poep en een scheet stonden we op straat." Twee dagen later bleek Gordon toch ontevreden. Het gesprek was 'te negatief' geweest. Van Erven wist de boel vervolgens te sussen.

Dacht hij. Want een week later meldde De Telegraaf dat Gordon weer eens WOEST was, nu wegens een onbenullig foutje in een persbericht van EénVandaag.

Gelukkig kunnen we de kop 'Gordon woedend op HP/De Tijd' niet snel verwachten. Wij zijn op pagina 58 namelijk wél aardig voor de onbegrepen artiest.