Spring naar de content

Patricia Paay: ‘Theo Maassen is zeer gefrustreerd’

Toptelevisie gisteren in De Wereld Draait Door. Cabaretier en tafelheer Theo Maassen stak zijn mening over de derde Playboy-reportage van Patricia Paay (60) bepaald niet onder stoelen of banken. “Een vriend van mij is necrofiel, ik denk dat hij het wel zou kunnen waarderen,” zei hij plompverloren tegen het blootmodel op leeftijd. Dat laat La Paay zich natuurlijk niet ongestraft zeggen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Wouter Sinke

(Lees verder onder het filmpje.)
<object width=”410″ height=”344″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/-cLlYCLCNjg&hl=nl_NL&fs=1&”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/-cLlYCLCNjg&hl=nl_NL&fs=1&” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”344″></embed></object>

Een dag na de veelbesproken uitzending is Paay nog steeds geïrriteerd. Ze noemde de – bij haar voor de uitzending onbekende cabaretier – op radio 538 ‘vrouwonvriendelijk’. Vooral de opmerking over Maassens necrofiele vriend waren haar in het verkeerde keelgat geschoten. “De dingen die hij zei zeg je tegen geen enkele vrouw, of ze nou in de Playboy staat of niet. Dat doe je niet. Dan ben je echt zeer gefrustreerd. Het is erg lelijk en zeer beledigend, vooral toen hij het had over lijken.”

Paay is niet alleen weinig onder de indruk van de woorden van Maassen, van zijn fysiek krijgt ze het ook niet warm: “Deze man, daar kreeg ik geen erectie van hoor, haha. Ik loop langs zo’n man. Dat vind ik helemaal niets.”