Spring naar de content

Geert Wilders weer bedreigd via rap

Slisrapper Mo$heb moet voor zijn anti-Wildersrap tachtig uur bejaardenbillen wassen, wellicht krijgt hij binnenkort hulp van een collega-kunstenaar die het ook niet zo heeft op de PVV-voorman.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

U hebt natuurlijk al kunnen genieten van verschillende anti-Wilders raps, maar op de site anti-wilders.com krijgt niet alleen de geperoxideerde PVV-leider het voor zijn kiezen. In een mixtape, met opmerkelijk [[popup file=”2009-12/afbeelding_5_copy4.png” description=”artwork” align=”left” ]], krijgen de arabist Hans Jansen en PVV-politica Fleur Agema er – op niet altijd even frisse wijze – van langs.

Naast de audio-afdeling staan er ook talloze filmpjes op de site Zoals de videoclip van het nummer Vrijheid van Meningsuiting van rapper Ismality. Hij rapt [[popup file=”2009-12/bedreiging.png” description=”de volgende frase” align=”inline” ]]: “Als ik je doodmaak, ben ik een levende legende.” Zou dit hem ook op tachtig uur blaadjes harken komen te staan?

<object width=”410″ height=”250″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/O7ZCYbXVwRo&hl=nl_NL&fs=1&”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/O7ZCYbXVwRo&hl=nl_NL&fs=1&” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”250″></embed></object>

Onderwerpen