Spring naar de content

Broer Paul: ‘Geert Wilders gaat in zee met homofobe producent’

De nieuwe film met Geert Wilders, Islam Rising: Geert Wilders’ Warning to the West, is gefinancierd door een Amerikaanse homohatersclub. Dit schrijft broer van Paul Wilders op zijn weblog.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Niek Stolker

De documentaire, die op 1 mei in première gaat in Los Angeles, is geproduceerd door het Amerikaanse bedrijf PRB Films, in samenwerking met het Christian Action Network (CAN). Laatstgenoemde club maakte zich onder meer druk over Gay Days in Disney World (die vernietigen kinderen en gezinnen) en ging zelfs undercover om alle viezigheid te kunnen openbaren.

“Vanzelfsprekend staat het eenieder, Geert Wilders incluis, vrij om blij te zijn met geschonken aandacht,” schrijft Paul Wilders. “Naar mijn persoonlijke visie dient de bron welke deze aandacht verstrekt echter eveneens tegen het daglicht te worden gehouden. Om het maar eens boud te stellen: persoonlijk zou ik mij distantieeren van elke persoon of organisatie die homoseksualiteit te vuur en te zwaard bestrijdt. Tenzij ik eenzelfde opinie er op na zou houden natuurlijk. En dat is althans wat mij betreft niet het geval. Integendeel.”

De dvd van Islam Rising is al te bestellen via de website van CAN. Kosten: 20 dollar. Koopt u er honderd tegelijk, dan bent u klaar voor 320 dollar.

Trailer zien? Klik hieronder.
<object width=”410″ height=”344″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/iyLxfZwofNE&hl=nl_NL&fs=1&”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/iyLxfZwofNE&hl=nl_NL&fs=1&” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”344″></embed></object>

UPDATE, 9.02 uur – In mei vorig jaar constateertde de Gay Krant nog dat homo’s de partij van Wilders omarmden. Een kwart van de klikkers op de website gaf toentertijd aan op de PVV te gaan stemmen.

Onderwerpen