Spring naar de content

Beste Abdel Karim,

Sinds wij publiceren over Pamela ‘We hate Europe‘ Geller, geen [[popup file=”2010-08/uri_geller_in_russia2.jpg” description=”familie van” align=”inline” ]] overigens, hebben we enkele pittige commentaren mogen ontvangen op de website. Eén van de reageerders is een zekere Abdel Karim. HP/De Tijd-verslaggever Bas Paternotte schrijft hem een brief.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Bas Paternotte

Beste Abdel Karim,

U vindt HP/De Tijd een extreem-links blad dat verbrand dient te worden. Dat kan. Maar leest u het blad weleens? Uw held Geert Wilders heeft enkele weken terug een artikel in dit blad geschreven. U heeft dit kennelijk niet gelezen. Dat komt omdat u liever hersenloze comments intikt dan daadwerkelijk het tijdschrift eens ter hand neemt.

Wat ons brengt op het volgende. Heeft u door dat de geschiedenis zich herhaalt? Geert Wilders kondigde aan zijn film Fitna te openbaren en de Nederlandse overheid raakte volledig in paniek. Volgens – inmiddels demissionair – premier Balkenende stond gans Europa op ontploffen. Maar niets ontplofte. Kijk eens hoe de boven ons gestelden nog steeds dezelfde fouten maken.

Fast forward naar de formatie en alles wat daar mee samenhangt. Nu het CDA heeft besloten samen met de PVV een ‘soort van’ kabinet te beginnen moet ze niet gaan zeuren over de ‘toon’ van de PVV. Maxime Verhagen zei maandag dat hij verwacht dat Wilders ‘zijn verantwoordelijkheid zal nemen’ in New York. Om vervolgens dat begrip niet in te vullen. Het is te hopen dat het CDA dat wel tot in detail doet met het Gedoogakkoord. Wilders twitterde vorige week: “En tegen Hans Hillen zeg ik: wen er maar vast aan.” Inderdaad CDA, wen er maar vast aan.

En dat geldt ook voor u, Abdel. Haal eens uit uw hoofd dat we tégen Geert Wilders zijn. En linksmensen: we zijn ook niet vóór Geert Wilders. We zijn fair & balanced.

Wen er maar aan.

Met vriendellijke groet,
Bas Paternotte
PS Klagen bij de Raad voor de Journalistiek heeft geen zin. We winnen namelijk altijd.