Dat worden leuke verkiezingen!

alex ringeling 18 nov 2010 Politiek

Over twee jaar zijn er weer verkiezingen in de Verenigde Staten van Amerika. Het belooft een uiterst spannende strijd te worden, nu de Republikeinen en de Tea Party de winst van Obama lijken af te pakken. Maar met een beetje geluk wordt het ook allemaal erg vermakelijk: Sarah Palin stelt zich waarschijnlijk kandidaat.

Palin, in 2008 nog ‘running mate’ van de Republikeinse presidentskandidaat McCain, overlegt nog met haar familie wat zij van het idee vinden, maar zegt er zelf klaar voor te zijn.

De voormalig gouverneur van Alaska mag dat zelf dan misschien vinden, maar ligt al tijden onder vuur wegens een enorme lijst blunders en een behoorlijk gebrekkige kennis van alles buiten de landsgrenzen. Zo zei ze ooit dat ze vanuit Alaska Rusland kon zien liggen.

Thans probeer ze haar imago op te vijzelen met een real-life soap. Er keken meer dan 5 miljoen Amerikanen naar de eerste aflevering.

En als zelfs George – Dubya – Bush zijn partij waarschuwt dat Palin het absoluut niet kan, geven wij zelfs de Naked Cowboy meer kans.

Vooruit, nog één keer dan: The Best Of:
<object width=”410″ height=”335″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/NrzXLYA_e6E?fs=1&amp;hl=nl_NL”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/NrzXLYA_e6E?fs=1&amp;hl=nl_NL” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”335″></embed></object>

Reageer op artikel:
Dat worden leuke verkiezingen!
Sluiten