Spring naar de content

De nieuwe Samsung; de ultieme werktelefoon!

Lanceringen van nieuwe telefoons is niet alleen meer iets waar bij Apple vooraf de geruchtenmachine volop bij gaat draaien, ook Samsung kan er tegenwoordig behoorlijk wat van.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

En die molen, die draait momenteel weer volop. Dit komt door de op handen staande lancering van de Samsung Galaxy S24 lijn, de opvolger van de Samsung Galaxy S23 lijn die begin 2023 op de markt kwam. Wanneer men de geruchten mag geloven, is wel te concluderen dat de Samsung S24 serie de perfecte zakelijke telefoon gaat worden. Daarnaast wél een zakelijke telefoon die ook nog eens heel fijn is om privé te gebruiken door de fijne extra’s. Welke geruchten er momenteel al de ronde gaan waaruit af te leiden valt dat het de perfecte werktelefoon is? Lees snel verder. Noteer in ieder geval alvast de datum van 17 januari 2024 in je agenda, dat is de dag dat vermoedelijk deze nieuwe lijn op de markt komt.  

De tools 

Zoals ook bij de Samsung Galaxy S23 lijn het geval was, komt ook de S24 weer met drie modellen. Het standaard model, de ultra en de plus. Het is maar net wat je van een telefoon verlangt, welke voor jou de beste keuze is. Ook hangt aan ieder van de diverse modellen natuurlijk weer een ander prijskaartje. De batterijduur van alle drie de modellen gaat van topkwaliteit zijn, waarbij je zeker weet dat je voldoende batterij hebt. Ook wanneer je hem de hele dag volop gebruikt! Dit begint bij een batterij van 4000 mAh op het standaard model, en loopt op bij de Plus en Ultra. De telefoons komen tevens met meer werkgeheugen en zijn voorzien van een nieuwe krachtige chip. Allemaal tools die de zakelijke gebruiker zeer goed kan gebruiken. En daarbij zijn de verbeteringen die er vanuit de update van het besturingssysteem meekomen nog niet eens meegenomen. Deze gaat namelijk met de lancering gepaard, en daarbij zijn we alweer toe aan update nummer 14. Dit schijnen sommige mensen een extra mooi nummer te vinden.

Abboneer op een lidmaadschap

Flinke korting op een digitaal jaarabonnement

Sluit nu voordelig een abonnement af en maak kennis met de journalistieke kracht van HP/De Tijd. (Op elk moment opzegbaar.)

Word abonnee

De hardware 

Naast de sterkere technische tools, komen de modellen ook met zichtbare verbeteringen zoals betere camera’s. Deze is vooral bij het Ultra model van betere kwaliteit. Bij het Ultra en Plus model zullen ook de beeldschermen van een nog hogere resolutie zijn, terwijl de schermen niet in omvang groter worden. Dit is ook fijn, want anders werden de telefoons ook minder handzaam. Het verdere uiterlijk heeft ook een upgrade gekregen, waardoor hij nog iets dunner is en ook de kwaliteit van de gebruikte producten hoger is. En de kleuren? Voor zakelijke klanten zullen de grijze of zwarte opties voor de hand liggen maar voor de avontuurlijke gebruiker is de paarse of gele variant wellicht het overwegen waard. 

Kortom, de Samsung Galaxy S24 is wel het wachten nog even waard wanneer je een nieuwe telefoon nodig hebt. Het is echt weer een verbetering in vele opzichten vergeleken met zijn voorganger de S23. Ook kan de S24 de concurrentie met de iPhone 15 zeker weer aan, dus ben jij een echte Android liefhebber? Dan zal jouw hartje er zeker sneller van gaan kloppen.