Spring naar de content

Flirten in de rechtbank

Laten we het eens hebben over de liefde. Wanneer je er naar zoekt is de liefde nergens te vinden. Zit je er niet op te wachten dan dringt ze zich ineens op. Bijvoorbeeld net op het moment dat je voor de rechter moet verschijnen. En wat doe je dan? Dan ga je zoeken. “Je was alleen en ik had ontzettend met je te doen. Zo’n leuke vrouw met zoveel verdriet.”

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Redactie

In de aanbieding: een hopeloos verliefde man in het bezit van kopjes koffie. Gezocht: Een jonge vrouw die naar alle waarschijnlijkheid een zaak bij de rechtbank in Alkmaar heeft verloren op 8 februari ergens in de ochtenduren. Om welke rechtzaak het gaat staat helaas nog niet online. Wel weten we dat de vrouw flink gespannen was, dus het zal wel niet om een bekeuring gaan.

Verdere kenmerken zijn: 1 meter 70 lang. Geblondeerd haar in een staartje. Keurig gekleed en hoge laarzen. Aan de hand van het ooggetuigenverslag hebben wij een uiterst gedetailleerde [[popup file=”2011-02/verlorenliefde.jpg” description=”compositietekening” align=”inline” ]] laten maken. Bent u of kent u deze vrouw, neem dan zo snel mogelijk contact op met HP/De Tijd.