Spring naar de content

Buzz-top-3: Kouwenberg, Kan & Van Schaik

1. Petra Kouwenberg. 2. Naoto Kan 3. Bastiaan van Schaik

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Redactie

1. PETRA KOUWENBERG (Den Haag, 1980) – En weer was er een PVV’er in opspraak. Het begint zo’n gewoonte te worden dat je haast zou denken dat er opzet in het spel is. Petra Kouwenberg bleek naast een oer-Hollandse achternaam ook een oer-Turkse nationaliteit te bezitten. Geert Wilders veegde als vanouds zijn straatje schoon en de achterban vroeg zich in de comments af hoe deze Turkse Ingrid te duiden.

2. NAOTO KAN (? ??, 1946) – Hij zal het nooit toegeven, maar minister-president Kan zal een van de weinige Japanners zijn die niet zo heel erg rouwig is over de natuurramp die het eiland treft. De premier is al tijdenlang verwikkeld in een affaire over illegale partijdonaties. En zoals Gerard Schröder als George Bush kunnen beamen is een goede ramp de beste manier om politiek vertrouwen terug te winnen.

3. BASTIAAN VAN SCHAIK (Amsterdam, 1969) –  Momenteel ook in Japan: stylist Bastiaan van Schaik. Op zijn twitteracount vertelt hij over zijn angstige momenten in Tokio. Net alle trappen opgelopen naar de 50ste verdieping voor mijn hotelkamer in het #ParkHyatt…veel scheuren in de muren op de gang.”  GeenStijl-hoofdredacteur Pritt Stift vermoedt intussen een hele andere oorzaak van de aardbeving.

Vorige week: 1. Laurence Stassen 2. Johan Nijenhuis 3. Anouk Teeuwe