Spring naar de content

Buzz-top-3: Balotelli, Van Buuren & Van der Vaart

Deze week: faalspits Mario Balotelli, homo’s-uit-de-kast-jager Onno van Buuren en revanchekanshebber Rafael van der Vaart.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

1. MARIO BALOTELLI (Palermo, 1990) – Het was niet zijn avond, gisteren in Manchester. Eerst probeerde de Italiaanse spits zich meer dan een minuut tevergeefs in een hesje te wurmen (hilarische beelden hier), toen verprutste de voorhoedespeler van Manchester City een niet te missen kans, waarna hij wegens een nigeldejongetje uit het veld werd gestuurd. Gevolgen: City werd uitgeschakeld in de Europa League, Super Mario moet op het matje komen.

2. ONNO VAN BUUREN (Amsterdam) – Schreef een stoer Kom-Toch-Uit-De-Kast-Mark-Rutte-betoog voor FNV Vakcentrale. Via Shell, mensenrechten en Tibet komt hij bij “Maar Mark, kom op! Kom op voor je eigen mensenrecht om je leven in vrijheid te leiden. Zonder taboes, in alle openheid.” Zelf is Van Buuren minder stoer. Zo durft hij niet aan de telefoon te komen. Schrijft: “Ik heb geen behoefte aan verdere toelichting.” En: “Ik sta nog voor 100% achter mijn column.”    

3. RAFAEL VAN DER VAART (Heemskerk, 1983) – Wilde ‘alles behalve Barcelona‘ loten in de kwartfinale van de Champions League en kreeg zijn zin: de Tottenham Hotspur-middenvelder mag het opnemen tegen de club die hem niet goed genoeg vond: Real Madrid. Tijd voor wraak?

Onderwerpen