Spring naar de content

Oude bekenden terug in de Boeken Top 5

Twee oude namen zijn weer terug in de Boeken Top 5: Tonio, een requiemroman en De 100-jarige man die uit het raam sprong en verdween. Nicci French en Herman Koch blijven op hun vertrouwde plekken hangen (1 en 5). Nieuw in de Top 5 is Voor ik ga slapen van S.J. Watson.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Het boek van Van der Heijden werd al eerder op deze plek besproken. Net als het werk van Jonas Jonasson.

Nieuwkomer Voor ik ga slapen krijgt op Crimezone.nl een redelijk goede recensie. “Ondanks de traagheid en de langdradigheid, weet Watson zijn publiek toch moeiteloos bij de les te houden en en de spanning op te bouwen,” schrijft recensent Eric Diepvens. “Een waardig debuut dat vaart onder de vlag van literaire thriller.”

Treurig dat Bella Italia van Suzanne Vermeer, pseudoniem van de vorige week overleden Paul Goeken, al zo snel uit de Boeken Top 5 verdwenen is.