Spring naar de content

Buzz-top-3: De Jager, Schleck & Cameron

1. JAN KEES DE JAGER (Kapelle, 1969) – De Jager maakte zich sterk voor de eis dat banken, pensioenfondsen en verzekeraars mee zouden betalen aan de noodhulp aan Griekenland. Mede door de stevige toon van de Nederlandse minister besloten de Europese regeringsleiders dat banken 50 miljard gaan meebetalen aan de lening.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

2. ANDY SCHLECK (Luxemburg-stad, 1981) – Tot gisteren was Andy Schleck nog de renner die de Tour de France nooit zou winnen, maar nu is hij dé nieuwe kandidaat voor de eindzege. Donderdag koos hij voor de aanval op de Col d’Izoard en won de 18de Touretappe.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

3. DAVID CAMERON (Londen, 1966) – De Britse premier moest zich gisteren verantwoorden voor het afluisterschandaal rond News Corporation, maar Cameron bleef vaag over zijn gesprekken met het mediabedrijf en over de overname van BSkyB. Wel gaf hij toe dat hij ‘met de kennis van nu’ oud-hoofdredacteur van News of the World Andy Coulson niet had moeten aannemen als zijn woordvoerder.

Vorige week: 1. Bouali. 2. Hukker. 3. Palin.