Spring naar de content

Amy Winehouse: de ondergang

Het is u vast niet ontgaan: de kranten, bladen en websites staan er immers bol van. Afgelopen weekend was er niet alleen ‘Oslo’, een grande finale van de Tour de France en natuurlijk vreselijk takkenweer, maar ook de al dan niet onverwachte, maar hoe dan ook plotselinge dood van soulzangeres Amy Winehouse zaterdagmiddag. Vandaag wordt ze – geheel volgens joodse traditie – alweer begraven.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Hoewel Winehouse’ doodsoorzaak nog lang niet officieel bevestigd is, speculeert De Telegraaf er hardhandig op los en claimt de journalist dat liefdesverdriet de zangeres naar een overdosis dope deed grijpen.

Het Britse The Daily Mail publiceerde vandaag een biografie van de op 27-jarige leeftijd gestorven zangeres, compleet met een aangrijpende fotoserie die het keiharde verval genadeloos in beeld brengt. 

Nog één keer Amy Winehouse op haar best:
<iframe width=”470″ height=”310″ src=”http://www.youtube.com/embed/QpuL7FpDeMA” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>