Spring naar de content

Zomerzweven

Het is zomer, we willen naar buiten. Dat geldt zéker voor de spiritueel ingestelde mens, die zich zo graag wil verbinden met de kosmos en de natuur. Welnu, het aanbod van workshops, reizen en wandelingen in de komende weken is overstelpend. Een greep.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Rennes le Chateau, Zuid-Frankrijk, 10-17 augustus. €750 p.p.

“Deze week gaat over ervaren, voelen en Zijn. In de tijdspanne waarin we leven niet altijd even makkelijk. Transformatieklachten en stagnatie zijn termen die we allemaal herkennen en ervaren op dit moment. We bezoeken de meeste plaatsen waar de DNA-frequenties zijn gemaakt, waardoor je terug kunt gaan naar je authentieke zelf en stilte kunt ervaren.”

DNA-frequenties? Dat zijn twaalf foto’s en hologrammen op canvas, die bij aanschaf (€86,27 voor de foto, €223 voor een hologram) dienen als ‘energieremedies’ voor ‘een soepele transitie zonder transformatieklachten’ in 2012, het jaar waarin we overgaan in het Aquariustijdperk.

www.dnafrequenties.com/workshops.htm

Lage Vuursche, 12-14 augustus. €250 (slaapplek op zaal; de kamers zijn volgeboekt)

Voor wie zich afvraagt wat Soundhealing, Biodanza vital development, Hangab experience, systemische paardencoaching, Mentale en Intuïtieve Reset en helend tekenen is. En voor wie de Dominus Cervix-bollen wil zien. “Deze bollen zijn geladen met een hoge energie. Je wordt als het ware fysiek, emotioneel en op spiritueel niveau opgetild en komt in een hoger veld terecht. De kracht van de Dominus Cervix verhoogt je trillingsniveau.”

www.healingfestival.nl

Tilburg, 14-18 en 22-26 augustus. Kosten: onbekend

Initiatiefneemster Donna Kleipool: “Je krijgt een diepe, blijde sensatie dat alles goed is.” Hoe? “Door je elektromagnetische velden te begrijpen, door jezelf optimaal te energetiseren, door contact met je lagere zelf en je hogere zelf, door het integreren van je beide hersenhelften. Via heilige geometrie leer je de eenheid binnen de schepping zien en begrijpen.”


www.spiegelplaats.net/subdomains/merkabalight

Algarve, Portugal, 14-21 augustus. Cursus €395, verblijf €434

“We gaan kijken hoe jij de vreugde in je leven kunt vergroten waarbij je kunt denken aan je relaties, spirituele groei, levensstijl, overvloed-bewustzijn, fysieke lichaam en andere gebieden. We werken ook uitgebreid aan datgene wat je belemmert om in vreugde te leven. Denk bijvoorbeeld aan je overtuigingen en oude pijn of verdriet.”

www.israna.nl