Spring naar de content

Weekend in Den Haag: de teen van Eva Jinek en Arctic Training

Ook dit Tweekend maakten onze dames en heren volksvertegenwoordigers uit Den Haag van alles mee. Gelukkig is er Twitter om ons op de hoogte te houden van de beslommeringen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Pieter Yspeert

HP/De Tijd maakt wekelijks een selectie van de weekendse uitspattingen van onze politici. Want zoals u ook vorige week al kon zien, het zijn ook maar gewone mensen als u en ik. Wat hield ‘de politiek’ dit weekend bezig?

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

De Tweede Kamer heeft voorjaarsvakantie is deze week met reces. Het afgelopen weekend was als we Twitter geloven dan ook een opstapje naar een prettig luie week.

Geert Wilders
Geert Wilders gebruikt de vrije week om Australië bij te praten over zijn gedachten over de Islam. Hij schreef een groot opiniestuk voor een Australische krant en is nu in het land van de koala’s en kangoeroes. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Alexander Pechtold
De D66-voorman was zondag te gast bij Eva Jinek, in wat wel het nieuwe Buitenhof wordt genoemd. We kennen Jinek natuurlijk allemaal van haar journalistieke doorbraak met het boobies-incident. Alexander Pechtold probeerde zondag ook een Jinek-momentje te veroorzaken, maar daarvoor zal er toch meer moeten zijn te zien dan deze ‘teen’.

Esther Ouwehand
Voor dierenliefhebbers zijn het zware tijden. Rund blijkt plots paard te zijn. Lastig natuurlijk, voor de Partij voor de Dieren. Ontspanning is ook nodig, en daar gebruikt Ouwehand muziek voor. Met haar muzieksmaak is niets mis, zo blijkt. Radio Moscow is haar luistertip. En daar sluit HP/De Tijd zich bij aan.

Jeanine Hennis-Plasschaert
De vrouw van het Tweekend is zonder twijfel onze MinDef Jeanine Hennis-Plasschaert. Geen strandvakantie voor haar, maar een training met de mariniers. Hoewel de move vast is uitgedokterd door een spindoctor kun je niet anders dan concluderen dat er na Hans Hillen (had u hem dit zien doen?) nieuw elan is. En zegt u zelf, dit ziet er toch stoer uit?Download de gratis app van Tablisto om ons maandblad op uw tablet te lezen

Volg HP/ De Tijd en Pieter Yspeert op Twitter

Volg HP/ De Tijd op Facebook