Spring naar de content
bron: Dirty Diaries

Peter Klashorst: ‘Ik ben nog veel te jong voor een monogame relatie’

Kunstenaar Peter Klashorst (63) over leven met lymfeklierkanker, schilderijen van een masturberende koningin Máxima en zijn pas verschenen koffietafelboek Dirty Diaries. “Ik zou het ontzettend leuk vinden als mannen zich zouden afrukken bij mijn boek.”

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Nick Muller

Het is stil in de rosse buurten van Bangkok. Het sekstoerisme ligt door het coronavirus volledig op zijn gat. De meeste hoeren zijn terug naar de rijstvelden. Peter Klashorst is een van de laatste sekstoeristen die nog aanwezig is in de Thaise hoofdstad. “De meiden liggen hier letterlijk voor m’n deur”, vertelt de zelfverklaarde kunstkannibaal aan de telefoon. “Net stond er nog een meisje van vijftien aan m’n deur te kloppen. Een normale man van mijn leeftijd zou daar waarschijnlijk blij mee zijn geweest, maar ik heb net gedaan of ik niet thuis was. Er zijn heel veel mooie jonge dames die nu bij me willen komen wonen, maar ik heb daar geen zin in. Ik hecht heel erg aan mijn vrijheid en ben nog veel te jong voor een monogame relatie.” 

Klashorst klinkt monter door de telefoon, maar de waarheid is dat hij ernstig ziek is. Vlak voor het verschijnen van Dirty Diaries, het vuistdikke kunstpornokoffietafelboek, kreeg hij te horen dat hij aan lymfeklierkanker lijdt. Klashorst: “Een van de lymfeklieren in de buurt van mijn lies was eind vorig jaar heel erg opgezwollen. De tumor was zo groot als een duivenei. Bijna nog groter dan m’n lul! Dat was natuurlijk wel een vreemd gezicht, zeker als je wat met een meisje wilde doen: ze zagen een bobbel zitten in m’n broek, alleen op de verkeerde plek.”

Paywall

Wilt u dit artikel lezen? Word abonnee, vanaf slechts 4 euro per maand.

Lees onbeperkt premium artikelen met een digitaal abonnement.

Kies een lidmaatschap