Spring naar de content
bron: anp

‘Maarten van Rossem moet naar Vandaag Inside’

Er is iets aan de hand met die rechtse dommeriken: zij blaken tegenwoordig van het zelfvertrouwen, schrijft Frans van Deijl deze maand in HP/De Tijd.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door De Redactie

“Kijk naar hoe zo’n Maarten van Rossem vol walging praat over het platte niveau van het dagelijkse praatprogramma Vandaag Inside op volkszender SBS6″, schrijft hij in zijn column. “En kijk dan naar hoe René van der Gijp en Johan Derksen die oude brombeer uitlachen en bij het grofvuil parkeren. Sander Schimmelpenninck valt inmiddels eenzelfde behandeling ten deel.”

Hij vervolgt: “Derksen is niet eens goed geïnformeerd en een scherp analyticus is hij evenmin. Hij vergaloppeert zich ook nog weleens, zoals met zijn ondoordachte reactie op de Hamas-aanval. En Thierry Baudet zou volgens hem de nieuwe Pim Fortuyn zijn, wat hij niet bepaald bleek te zijn. Het wordt hem vooralsnog allemaal vergeven door zijn dagelijks bijna één miljoen kijkers.”

Abboneer op een lidmaadschap

Flinke korting op een digitaal jaarabonnement

Sluit nu voordelig een abonnement af en maak kennis met de journalistieke kracht van HP/De Tijd. (Op elk moment opzegbaar.)

Word abonnee

Hoe breng de je rechte dommeriken en de linkse intellectuelen bij elkaar? Juist, door in gesprek te gaan. Van Deijl besluit zijn stuk dan ook met een oproep aan Maarten van Rossem: schuif binnenkort bij de VI-jongens aan tafel!

Lees hier het gehele artikel.