Spring naar de content

Is je kind bezeten? Bel Arie uit Oss!

De duivel uitdrijven uit je kind, dat kun je door een geestelijke laten doen. Of door Arie uit Oss. “Het kind kan ineens gaan trillen.”

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Mark Traa

Het is niet zo moeilijk om als christen een gelegenheid te vinden waar je kunt worden bevrijd van demonen die bezit van je hebben genomen. Op 16 en 17 oktober is er bijvoorbeeld weer zo’n kans.  Maar het kan ook in huiselijker kring. Zo kan ook Arie uit Oss aan duiveluitdrijving doen. “Arie is ïemand die altijd voor de mensen klaar staat om hun in raad en daad bij te staan”, zegt hij in een interview met zichzelf op zijn website. Het is maar goed dat er Arie’s zijn in de wereld.

Maar wacht even, wat gebeurt er wanneer Arie duivels uitdrijft uit kinderen? Ja, dat kan natuurlijk ook nodig zijn. We citeren Arie zelf even. “Als een kind behandeld wordt kan het […] gebeuren dat het kind ineens gaat trillen en rare bewegingen gaat maken. Ook kan het zijn dat het lijkt dat het kind een verschrikkelijke pijn heeft. Maar let wel, dat is de duivel die het zo doet, het kind voelt niets, het is allemaal suggestie zodat de ouders medelijden krijgen met het kind en de uitdrijver op moet houden.”

“Ook laat de duivel het kind ineens in huilen uitbarsten en vertelt dan dat het dit niet wil, ook hier is dit dan de duivel, die zoals ik al gezegd had alles op alles zal zetten om maar in het lichaam te kunnen blijven, met alle gevolgen van dien. In de meeste gevallen zal ik dan ook vragen om mij alleen te laten met het kind en wat er ook gebeurt verder niks te doen, dan komt het allemaal sneller weer goed.”

Bij volwassenen duurt het tussen de anderhalf uur en vier à vijf dagen voordat de duivel is uitgedreven. Hoe lang heeft Arie zo’n trillend en huilend kind in behandeling? “Meestal tussen anderhalf en zes uur”, schrijft hij.

Brrrr, Arie.