Spring naar de content

Twitter Top 5: Hanneke Groenteman

Hanneke Groenteman staat er om bekend geen blad voor haar mond te nemen. Ze heeft een weblog waar ze regelmatig losgaat jegens haar collega’s. Zo werd Zomergasten-presentatrice Margriet van der Linden compleet afgebrand, en ook Martin Simek kreeg er van langs (‘egocentrisch’, ‘onelegant’ en ‘een klein mannetje’). Hanneke heeft nu ook Twitter ontdekt, waar ze vrolijk verder kritiek spuit. Haar Top 5:

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

1 ik denk dat Dirk Scheringa nog wel wat miljoenen in zijn geitenharen sok heeft zitten. Wantrouw geitenharen sokken!
Woensdag 14 oktober, 00:25 uur.

2 ik zit te griezelen bij Wilders (Algemene Beschouwingen), grof, naar, extreem rechts, beangstigend
Woensdag 16 september, 17:46 uur

3 Scheringa laat zich niet kapot maken, dat doet hij liever zelf. Ik voel een nieuwe onderbuikpartij aankomen. DSB 4 ever!
Maandag 19 oktober, 12:35 uur

4 Jan Blokker vindt Agnes Kant een vreselijk mens. Hangende mond, zelfs als ze lacht. Bah! Heeft Blokker geen spiegel in huis?
Donderdag 15 oktober, 01:14 uur

5 o ja, en Hangover (film) is ondanks bedrieglijk tuttige titel ook een must om al je lach-hormonen weer even te prikkelen. Topfilm!
Zondag 18 oktober, 01:10 uur

Vorige keer: DSB-schaatser Mark Tuitert