Spring naar de content

Buzz Top-3: De Graaf, Al Khalifa & Sap

1. Machiel de Graaf. 2. Hamad ibn Isa Al Khalifa. 3. Jolande Sap.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

1. MACHIEL DE GRAAF (Scheveningen, 1969) – Een paar weken geleden was Machiel de Graaf nog gewoon gemeenteraadslid in Den Haag. Nu wordt hij door Geert Wilders genoemd als mogelijke kroonprins van de PVV. Tenminste als je de Geert Wilders van eergisteren moet geloven in Uitgesproken WNL. De Geert Wilders van vandaag heeft de vraag waar hij gisteren nog volmondig “zeker!” op antwoordde niet verstaan. Vast een walgelijke streek van dat verderfelijk linkse WNL.

2. HAMAD IBN ISA AL KHALIFA (Riffa, 1950) – Hamad Ibn Isa Al Kalifa, beter bekend als de koning van Bahrein, ligt goed op koers om de derde Arabische dictator te worden die wordt ontslagen door zijn onderdanen. Aan het begin van deze week probeerde hij nog de demonstranten om te kopen, maar sinds gisteren wordt er toch teruggegrepen op oud vertrouwd geweld. En morgen? Inshalla.

3. JOLANDE SAP (Venlo, 1963) – Dan heb je een gedoogkabinet waar je als oppositieleider toch je vingers bij aflikt en dan staan die verkiezingen voor de deur en beland je in een vertrouwenscrisis! Jolande Sap kreeg een week geleden nog een voldoende, maar is door het hele Kunduz-verhaal nu de snelste daler van alle fractievoorzitters.

Vorige week: 1. Raymond van de Klundert. 2. Eva van de Wijdeven. 3. Bram Moszkowicz.

(foto: WFA beeldbewerking: Dagblad De Pers)