Spring naar de content

Wereldpers aan de haal met twee jaar oude klucht

Het is overduidelijk: de komkommertijd is hard en genadeloos aangebroken en grijpt wild om zich heen. Terwijl De Telegraaf zich met dit soort pareltjes op de voorpagina van haar website probeert staande te houden, gaat een groot gedeelte van de wereldwijde pers aan de haal met een verslag over een Russische kapster die een inbreker drie dagen als seksslaaf vasthield. Een verslag van ruim twee jaar oud, om precies te zijn.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Smullen natuurlijk! Een 28-jarige blondine, kapster van beroep, overvalt een 32-jarige inbreker en bindt hem vast in een achterkamertje, om hem vervolgens drie dagen lang viagra te voeren en als seksslaaf te verwennen misbruiken. Kortom, ingrediënten genoeg om er een smakelijk nieuwtje van de fabriceren.

Nou ja, nieuwtje… Het stond ruim twee jaar geleden ook al op diverse websites te lezen. Is de nieuwsschaarste dan werkelijk zo nijpend dat dit schaamteloos opnieuw moet worden uitgemolken? Ja, zo blijkt maar weer.

Sommige collega’s tuinden er aanvankelijk ook [[popup file=”2011-07/powned_1.jpg” description=”met boter en suiker” align=”inline” ]] in, maar grepen later alsnog in.