Spring naar de content

Erwin Nyhoff

Ook al was het eenmalig, ik beken het u maar meteen. Onder invloed van warme herinneringen en coole hedendaagsheid heb ook ik tachtig eurocent van mijn financiële gazonnetje aan De Mol prijsgegeven, in de volle overtuiging van het goede van dit doel.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Als de naamdrager van mijn geldelijke boodschap daar eentiende van had gekregen, was hij een nog gefortuneerder man geweest dan hij zich nu al weet: gezond, gelukkig, getalenteerd, gepokt en gemazeld. Mijn sms’je was derhalve slechts een minimale bijdrage aan een briljante inzet met bronzen beslag.

Elf jaar geleden overkwam mij een dag lang zijn Twentse bescheidenheid, transatlantische ambitie en mondiale muzikaliteit. Dat zijn dromen te Dalfsen ooit tot nationale luister zouden aanzetten, welke engel zou daar toen van hebben omgekeken? De verloren zoon nam zijn tijd en bleef zichzelf. Zíjn stem werd uiteindelijk massaal verhoord, de mijne simpelweg geteld en verrekend. Go, Erwin, go!

’s Mans platen, nieuw en oud, staan plotsklaps hoog in de hitlijsten, en bovendien speelt hij momenteel de hoofdrol in de theaterproductie ‘Woodstock the Story’. www.erwinnyhoff.nl.