Spring naar de content

Het boek van Royston Dessing: 100 wereldclubs waar je gechilld moet hebben

Een afgelegen blokhut in Noord-Ossetië; rappen met matties in zonnig Alicante; een weekendje Rotterdam, de city that almost never sleeps; leven als miljonair in Madrid; als pimp in lush Liverpool en als gevallen ster in Reading: het is een kleine greep uit de meest bijzondere plekken die uw favoriete globetrotter Royston Dessing (o.a. bekend van KEEK) de afgelopen jaren heeft bezocht.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Frank Heinen

Royston selecteerde speciaal voor dit nieuwe boekje 100 van de volgens hem meest vrijgevige voetbalclubs op aarde en de vetste plekken in de nabije omgeving: van casino’s en hotelbars tot discotheken en villawijken. In 100 wereldclubs zijn ze verzameld. Met zijn natuurlijke swag en zijn uberchille vibe weet Royston alle twijfelaars te overtuigen: dit zijn plekken die je gezien moet hebben in je leven.
Jeweetzelluf.

100 wereldclubs is dan ook het boek om mee te nemen op je keiharde trip op weg naar het afvoerputje van het Europese clubvoetbal of om ideeën op te doen voor onvergetelijke reizen na je carrière. Aarzel niet langer: maak jezelf onmogelijk, pak je biezen en ga eropuit!
Vergeet vooral niet jezelf te filmen en die shizzle online te bappen, zodat al je matties je kunnen checken.

MET EEN VOORWOORD VAN JOHAN DERKSEN, EEN MIDDENWOORD VAN ULRICH VAN GOBBEL EN EEN NAWOORD VAN PROF.DR. WILLEM OTTERSPEER.

Royston Dessing (1987) is cultfiguur en voormalig profvoetballer. Tegenwoordig is hij alleen nog prof. Voor zijn voormalige werk reist hij de hele wereld over – het is hem zelden te gek. Alleen al in de afgelopen jaren voetbalde hij bij zo’n zes clubs. Dessing is ambassadeur van de Royston Dessing-stichting, die ervoor zorgt dat voetballers in ontwikkelingslanden die er met de designpet naar gooien, toch een oneerlijke prijs voor hun niet geleverde prestaties krijgen. Een deel van de opbrengst van dit boek gaat dan ook naar een resocialisatieproject van een minder bedeelde jongen in Reading. De rest van de opbrengst trouwens ook.

Uitgever: Roya Publishers
Aantal bladzijden: 16.

Schrijf HIER je recensie.

‘Fakking leip, ouwe, een modderfakking boek van modderfakking Royston Dessing. Vijf van die sterretjes swa.’ Rodney, Rickey, Ryan en Ryo uit Roffa

‘Een overhaast en liefdeloos in elkaar geflanst flutgidsje zonder enige andere pretentie dan de schaamteloze zelfbevlekking van een over het paard getilde zultkop. Nul sterren voor dit wanproduct’ Douwe uit Waddinxveen

‘Chill. Vijf units.’ Royston uit Vladikavkaz

(Met dank aan Jan Postma.)