Spring naar de content

De (hilarische) laatste ronde in de boksring

Een hilarische bijeenkomst waarbij Hillary en The Donald elkaar belachelijke maken en beledigen. Eigenlijk verschilde de avond, gisteren, niet veel van de afgelopen drie presidentiële debatten. Dit keer deden de twee het echter voor een goed doel. Clinton en Trump kregen beiden het podium tijdens de Alfred E. Smith Memorial Foundation in New York. Een laatste ronde in de boksring.  

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Nico Hofstra

Het vierjaarlijkse benefietdiner is voor de altijd aanwezige presidentskandidaten vooral een kans om zelfspot en humor te tonen. Trump zette de toon van de avond. Het diner werd vooral benut als kans voor de kandidaten om elkaar wederzijds af te fakkelen.

Hillary werd door Trump onder andere corrupt genoemd. Ook zijn eigen vrouw Melania moest het ontgelden. Trump sprak zijn verbazing uit over de speech die zij van Michelle Obama kopieerde. Michelle kreeg er immers een staande ovatie voor, terwijl Melania alleen maar kritiek kreeg. Het mag gelden als een van de beste grappen van Trump.

Hillary staat niet echt bekend om haar humor, zo benadrukte ze ook zelf tijdens haar eigen speech. Ze blikte diverse keren terug op de presidentiële debatten en zei dat ze meer tijd met Trump had doorgebracht dan zijn eigen campagneleider. Het diner vond plaats vlak na het derde en laatste presidentiële debat.

Waarschijnlijk is dit de laatste keer geweest dat zij samen in het openbaar hebben opgetreden voordat de presidentsverkiezingen plaatsvinden.