Spring naar de content

Eigen druiven eerst: de wijnen van Wilders

Tijdens het lezen van het verhaal van de undercoveractie bij de PVV van Karen Geurtsen viel mij vooral de menukeuze op tijdens het personeelsuitje. Na een zeiltochtje op ons eigen IJsselmeer werd er getafeld in De Roef, een oer-Nederlands restaurant in Monnickendam. Tournedos – als PVV’er had ik overigens geëist dat dit als Hollandse biefstuk op de kaart zou hebben gestaan – werd vooraf gegaan door een flensje met roerbakgroenten. Beroepsgedeformeerd als ik ben, zag ik daar meteen ook de bijpassende wijnen bij.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

<embed width=”410″ height=”324″ quality=”high” bgcolor=”#000000″ name=”main” id=”main” allowfullscreen=”true” allowscriptaccess=”always” src=”http://www.foodtube.nl/player/vPlayer.swf?f=http://www.foodtube.nl/player/vConfig.php?vkey=e5b854ffad5f70a516c8″ type=”application/x-shockwave-flash” />

Onderwerpen