Spring naar de content
bron: pexels

De snelste manieren om een cadeautje te kopen

Door ons drukke leven vergeten we wel eens iemands verjaardag. Het is vast niet de eerste of laatste keer dat je iemands verjaardag bent vergeten. Je zult dan nog op het laatste moment een cadeautje moeten bedenken. Gelukkig zijn er manieren om zo snel mogelijk een leuk cadeau te kunnen geven. In dit artikel vind je tips.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Zorg dat je verjaardagskaarten in huis hebt

Ben je iemands verjaardags vergeten en je heb je echt geen tijd om op tijd een cadeautje te geven kun je in ieder geval zorgen dat de persoon in kwestie een leuke kaart ontvangt. Deze kun je dan persoonlijk overhandigen. Op het kaartje kun je schrijven dat het cadeautje nog komt. Zo weet de jarige dat hij niet vergeten is en heeft hij of zij ook nog iets om naar uit te kijken. 

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Online een cadeaukaart bestellen

Online een cadeaukaart kopen is misschien wel de snelste manier manier om aan een leuk cadeautje te komen. Een online cadeaukaart kopen kun je binnen een minuut geregeld hebben. De cadeaukaart met de instructies vind je binnen enkele seconden in je de inbox van je e-mail. Deze kun je dan direct doorsturen naar de jarige. De jarige kan met de code een product naar keuze uitkiezen en dit aanschaffen met de cadeaukaart. 

Een bioscoopbon geven

Een andere variant van de cadeaukaart is om een bioscoopbon cadeau te geven. Het principe is hier hetzelfde als bij de cadeaukaart. Online bestel je de bioscoopbon rechtstreeks bij de bioscoop of via een cadeaukaart verzamelsite en binnen een paar minuten krijg je de bioscoopbon digitaal aangeleverd. Je hoeft hem dan alleen nog maar door te sturen naar de jarige. Stuur de jarige ook een kaartje met een aantal suggesties voor films die binnenkort uitkomen om hem of haar een handje te helpen. 

Een bos bloemen

Is de jarige een vrouw? Dan kun je ook heel snel naar de supermarkt, het tankstation of de bouwmarkt rennen om een leuk plantje of een mooie bos bloemen te kopen. Bloemen zijn voor iedere jarige vrouw leuk om te krijgen. Altijd een goed idee dus, als je geen tijd meer hebt om een ander cadeautje te kopen. Bij veel webshops kun je online bloemen bestellen. Deze worden dan direct bij de jarige thuisbezorgd. Erg handig wanneer je niet in de gelegenheid bent om de bloemen zelf te overhandigen. 

Check veilingsites

Vaak kun je online op veilingsites de leukste cadeautjes scoren. Vaak zijn het unieke cadeautjes waar je anders niet aan gedacht zou hebben. Het leukste is nog dat je ze vaak met een hoge korting kunt bemachtigen. Kijk naar alle veilingen die binnen een paar minuten aflopen en doe een bod. Wie weet heb je geluk en win je. Geef als verzendadres het adres van de jarige op en laat het direct bij hem of haar bezorgen. Vind je dit toch niet zo fijn, dan kun je het natuurlijk ook zelf overhandigen. 

Laat een foto afdrukken

Een ander leuk idee om iemand snel een cadeau te geven is door een mooie foto van jullie beiden te laten afdrukken en deze rechtstreeks naar de jarige te sturen. Er zijn veel websites waar je foto’s kan uploaden. Binnen 24 uur worden deze gedrukt en verzonden. Een leuk en origineel cadeau waar je een jarige vriend of vriendin zeker blij mee kunt maken. 

Boek een activiteit

Ben je op de hoogte van een activiteit die al lange tijd op de bucketlist staat van je jarige vriend of vriendin, boek dan deze activiteit voor de jarige. Misschien heeft de jarige je een tijdje geleden verteld dat hij of zij zo’n zin zou hebben in een dagje wellness. Er zijn veel wellness plekken waar je binnen een cadeaubonnen of direct online een reservering kunt maken. 

Koop concertkaartjes

Is de jarige fan van een bepaalde band of een bepaald festival, dan kun je ook een ticket voor een concert of festival kopen. De meeste concertkaartjes kun je online bestellen, waardoor je het cadeau binnen enkele ogenblikken in handen hebt. Samen naar een concert of een festival gaan is altijd een feestelijke aangelegenheid, laat staan als het ter ere van iemands verjaardag is.