Categorie: Cultuur
Cultuur
Evelien Seegers op HP De Tijd

HP/De Tijd Expo geeft jonge kunstenaars een podium om hun werk te tonen. Waarom? Omdat er veel moois wordt gemaakt én om uw ogen te verwennen. Deze week: Evelien Seegers uit Breda.

Evelien Seegers (Breda, 1989) is vierdejaars student fotografie aan AKV St. Joost in Breda. Op dit moment werkt ze aan haar afstudeerproject: Kijk hoe klein je bent vergeleken met de bergen.

Lees: Kijk hoe klein je bent vergeleken met de bergen – Evelien Seegers
Cultuur
e-reader
Waarom de strijd om het tweedehands e-book nog niet is gestreden

Iedereen mag in Nederland op het internet e-books verkopen. Je hoeft je alleen maar aan te melden bij het Centraal Boekhuis, dat de distributie verzorgt voor de Nederlandse uitgevers, en je kunt in principe beginnen. Tenzij je van plan bent om de e-books van je kopers terug te kopen, om ze vervolgens tweedehands aan te bieden. Dan…

178 seconden leestijd Lees: Waarom de strijd om het tweedehands e-book nog niet is gestreden
Cultuur
Jan Paul De Lussanet, Babette en Jan Cremer
Cremer versus Cremer (****)

Wekelijks gaat Thom Goderie op expeditie in de natuurlijke habitat van de Nederlandse socialite, en onderwerpt hij premières, vernissages en andere feestelijkheden aan een smakelijke analyse. Deze week: de opening van de expositie Cremer in verf, 1954 –2014 in Museum de Fundatie.

201 seconden leestijd Lees: Cremer versus Cremer (****)
Cultuur
Portret Kovacs
Zien dit weekend: Johnny Cash, eerste Nederlandse multinational & Kovacs

Thuis voor de buis of met popcorn voor het bioscoopscherm: wekelijks wijst HP/De Tijd u op een aantal interessante films en tv-programma’s in het weekend.

Johnny Cash Johnny Cash (Joaquin Phoenix) vertrekt naar Memphis om countrymuzikant te worden. Hij valt op met zijn ruige stem en bijzondere…

170 seconden leestijd Lees: Zien dit weekend: Johnny Cash, eerste Nederlandse multinational & Kovacs
Laatste nieuws
Meer artikelen